Tapahtumat

Karaoke Joka Perjantai Ja Lauantai

Tervetuloa laulamaan karaokea uusittuun Myyrin Krouviin! Meillä pääset valitsemaan toivelaulusi yhdestä suomen laajimmista musiikkivalikoimista (ka palju laule eesti keeles) ja nauttimaan huippuluokan äänentoistojärjestelmästä. 

Karaoke aina perjantaisin ja lauantaisin klo 21 alkaen klo 02 asti.

 
Kerkeät myös herkuttelemaan ennen lauluhetkeäsi sillä keittiö on viikonloppuisin auki klo 22 asti ja hyvistä hinnoista pitävät huolen joka kuukausi vaihtuvat tarjoukset.

Niina Sallinen & Jarmo Hynninen - Country Music Night 28.9.2019 klo 17

Jarno Hynninen & Niina Sallinen

Laulaja/kitaristi Niina Sallisen & kitaristi Jarmo Hynnisen duo esittää countrymusiikkia Myyrin Krouvissa lauantaina 28.9.

Laulaja/kitaristi Niina Sallisen sydäntä lähellä musiikillisesti on country. Hän kuuluu ravintola Juttutuvan suositun Hilland Mondays -klubin Hilland Playboys -bändiin. Niinan hienot tulkinnat countrymusiikin klassikkokappaleista ovat saavuttaneet suuren suosion Hilland Mondays -illoissa joissa hän on saanut lempinimen ”Kitteen Patsy Cline” yhden tärkeistä esikuvistaan mukaan.

Kitaristi Jarmo Hynninen on pitkän linjan muusikko ja kitaransoiton lehtori Helsingin Metropolia AMK:n musiikin tutkinnossa. Jarmo aloitti ammattimuusikon uran 1989 Suomi countryn merkeissä Freukkareissa ja sen jälkeen on soitettu monipuolisesti mitä erilaisimmissa yhteyksissä jo 30 vuoden ajan. Erityisen iloinen Jarmo ”Hylje”Hynninen on aina päästessään soittamaan amerikkalaista rootsmusiikkia ja etenkin countrya.

Vapaa pääsy.

https://youtu.be/hIrIE0Oxqqs

https://youtu.be/i3pkzVNppMc